publicatiedatum: 18-8-2016

Ronde van Nuenen afsluiter Kempenklassement bij mannen

Met de VAG Techniek Ronde van Nuenen wordt op zondag 21 augustus de laatste wedstrijd voor het Baby-Dump Kempenklassement verreden. Leider Koos Jeroen Kers is niet meer te achterhalen, maar de strijd voor de overige ereplaatsen blijft spannend.

Jasper de Laat staat tweede, maar rijdt niet in Nuenen omdat hij in de Tour de l’Avenir van start gaat. Ook nummer drie Lars van de Vall staat niet op de deelnemerslijst in Nuenen. Wel van de partij zijn de nummers vier en vijf Ronan van Zandbeek en Robbert de Greef. Andere kanshebbers zijn onder meer Koen van de Klundert en Nederlands kampioen Robin Wennekes. De elite/beloften starten om 15.00 uur in Nuenen.

Daarvoor worden vanaf 10.00 uur al wedstrijden verreden voor KNWU jeugdrenners in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar. De organisatie is in handen van wielervereniging TML-Dommelstreek

Nederland beleeft hoogtijdagen voor de wielersport. Renners als Tom Dumoulin, Bauke Mollema, Wout Poels en de Nuenense trots Steven Kruijswijk doen weer mee voor de hoofdprijzen. Steven is met wielrennen begonnen bij het huidige TML-Dommelstreek en reed natuurlijk mee met de koersen die zijn vereniging organiseerde.


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.