publicatiedatum: 19-8-2017

Groter pand voor cycleXperience

Komend najaar verhuist wielerspeciaalzaak cycleXperience in Uden naar het voormalige pand van supermarkt Jan Linders aan de Bitswijk 13. Op de huidige locatie, Bitswijk 34, heeft cycleXperience inmiddels ruimtegebrek door de snelle groei die de wielerspeciaalzaak de voorbije jaren doormaakt.

Voormalig mountainbike-kampioen Johan van de Ven en zijn vrouw Daphny van den Brand, veelvuldig Nederlands kampioen en wereldkampioen veldrijden, startten hun bedrijf in Zeeland. In 2014 vestigden ze zich op de huidige locatie in Uden. Tot eind oktober blijven de deuren daar open, waarna de verhuizing naar het voormalige pand van supermarkt Jan Linders plaatsvindt. Inmiddels zijn de verbouwactiviteiten in het nieuwe pand opgestart.

cycleXperience maakt een succesvolle ontwikkeling door. Bij veel wielerliefhebbers is de zaak van Johan van de Ven en Daphny van den Brand inmiddels een begrip. Enerzijds het totaalaanbod, met onder andere de topmerken Merida en Specialized, anderzijds de service en wielerbeleving zijn de succesfactoren. Om verdere groei niet in de weg te staan, werd het aanzienlijk grotere pand aan Bitswijk 13 gekocht.


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.