Nieuws

 • 22 okt
  2017

  Mathieu van der Poel en Maud Kaptheijns hebben de Wereldbekerveldrit in Koksijde op hun naam geschreven.

  Bij de mannen nam Van der Poel al snel het heft in handen, om dit niet meer los te laten. Lars van der Haar eindigde als tweede, voor Wout van Aert. David van der Poel eindigde als vijfde.

 • 22 okt
  2017

  In strandpaviljoen Zuyver op het E3-strand in Eersel is vandaag de prijsuitreiking gehouden van de derde editie van de Brabant Cycling Criterium Cup. Een groot aantal renners waren speciaal naar Eersel gekomen om hun prijs in ontvangst te nemen. Voor alle winnaars was er een schitterend horloge van Invicta, terwijl de nummers 2 tot en met 5 een waardebon in ontvangst mochten nemen.

 • 22 okt
  2017

  Coen Vermeltfoort en Pauliena Rooijakkers hebben op het E3-strand in Eersel de eerste editie van de Brabant Beach Battle gewonnen.

 • 22 okt
  2017

  Het nieuwe APB Junior Women Development Team telt in 2018 zes rensters. Dit zijn: Rozemarijn Ammerlaan, Cathalijne Hoolwerf, Britt Knaven, Sylvie Swinkels, Ingrit Verhoeff en Rosalie van der Wolf. Ploegleider wordt Kelvin Dekker, samen met Marco Aerts. Slogan van de ploeg is ‘Unlock Your Potential’.

 • 21 okt
  2017

   In het Belgische Boom heeft Maud Kaptheijns ook de derde wedstrijd voor de Superprestige op haar naam geschreven. De renster uit Westerhoven bleef in de sprint wereldkampioene Sanne Cant voor. Annemarie Worst kwam als derde over de meet.

 • 19 okt
  2017

  De Bredase stichting Pavé76 gaat in 2018 van start met een ploeg voor junior-vrouwen. “De reden dat we het laatstgenoemde project opstarten is er een vanuit passie en hart voor de wielersport”, vertelt Servais Knaven, voorzitter van de stichting Pavé76. “In de top van het vrouwenwielrennen gaat alles enorm goed. Maar niets is echter minder waar.

 • 18 okt
  2017

  Etten-Leur staat in het weekend van 4 en 5 november weer volledig in het teken van het veldrijden en de mtb-sport. De stichting Ricarflo houdt op zaterdag 4 november bij De Kogelvanger een veldrit meetellend voor de West-Brabantse Veldritcompetitie. Een dag later wordt gestreden om de MTB-Cup.

 • 18 okt
  2017

  De vierde editie van de Prolease Grote Prijs van Brabant lokt op zaterdag 28 oktober 2017 diverse toppers in het veldrijden naar Autotron in Rosmalen. Grote trekpleister is Mathieu van der Poel, dit seizoen superieur in de eerste maanden en vorig seizoen Nederlands kampioen, winnaar van het Superprestige-klassement en tweede op het WK.

 • 17 okt
  2017

  Team Roompot coureur Coen Vermeltfoort uit Vlijmen is als tweede geëindigd in de Sluitingsprijs Putte-Kapellen. Hij moest na 183 kilometer alleen Baby-Dump sprinter Arvid de Kleijn voor zich dulden. De Belg Timothy Dupont mocht als derde mee op het podium. LottoNL-Jumbo renner Twan Castelijns uit Hapert kwam als elfde over de meet.

   

 • 17 okt
  2017

  Een 1,3 miljoen kilo zware rotonde wordt dinsdagmorgen 17 oktober op zijn plek geschoven in Gemert. De rotonde staat in verbinding met een 3D-geprinte fietsbrug die ook in gebruik wordt genomen.

  Wereldprimeur

Pagina's