Nieuws

 • 23 aug
  2017

  De MCO Herperduin Classic is dé aftrap van het MTB toertochtseizoen na de zomerstop. Op zondag 3 september is het Herperduin, met zijn stuifduinen, bossen en vennen, het prachtige decor van deze nieuwe MTB toertocht.

 • 23 aug
  2017

  Op 16 September, tijdens de Houtse Kermis wordt dit jaar de 3e Kermiskoers Den Hout georganiseerd door Team Munnemoat. Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 komt Team Munnemoat dit jaar met een toevoeging, het NK Surplace. Dit officieuze NK start is om 17:30 uur en wordt om 18:00 gevolgd door de Local Heroes Race. Het absolute hoogtepunt van de avond start om 18:45 met de Kermiskoers.

 • 23 aug
  2017

  In het kader van Nationale Fiets naar je Werk Dag (18 mei) deed Viking Blog onderzoek naar fietsen en het weer. Ze wilden begrijpen welke overwegingen fietsers maken op basis van het weer alvorens op hun fiets te stappen. Dit leverde interessante feiten op.

 • 22 aug
  2017

  Sportkledingsbedrijf Rogelli uit Sint Willebrord is de nieuwe hoofdsponsor van de Bavelse Berg Challenge, die op 16 en 17 september voor de tweede keer wordt gehouden.

 • 21 aug
  2017

  Nieuweling-meisje Lisa van Helvoirt van WV Schijndel heeft het klimcriterium van Berg en Terblijt gewonnen. De renster uit Erp bleef na een loodzware wedstrijd haar clubgenote Femke Gerritse voor in de sprint bergop. Pam Schutten mocht als derde mee op het podium.  Silke Smulders (Loon op Zand) eindigde als vierde.

   

 • 21 aug
  2017

  In Waarde heeft Davy Mertens uit Oudenbosch zich gekroond tot Nederlands kampioen tijdrijden bij de ID-renners 19+. De renner van WV Breda was bij de finish ruim 50 seconden sneller dan nummer twee Joannathan Duinkerke. Brian Nugteren veroverd de bronzen medaille.

   

 • 21 aug
  2017

  # Goed verzorgde ATB-tocht
  # Door de prachtige omgeving van de Maashorst
  # Keuze uit de afstanden 30 en 45 km
  # Startlocatie is Motel De Naaldhof in Oss
  # Voldoende gratis parkeergelegenheid
  # Schrijf de datum in je agenda en tot ziens op 1 oktober in Oss!

 • 21 aug
  2017

  Jonge renners de kans geven om zich verder te ontwikkelen en in de toekomst door te stromen naar een grotere ploeg. Dat is de belangrijkste doelstelling van het nieuwe Nederlandse cyclocrossteam Valente-Fracobe.

 • 20 aug
  2017

  WM3 Energie kopvrouw Marianne Vos heeft de eindzege in de Ladies Tour of Norway binnengehaald. Vos eindigde in de laatste etappe achter de Amerikaanse Megan Guarnier en Ellen van Dijk als derde. Dat was genoeg om de leiderstrui veilig te stellen.

 • 20 aug
  2017

  Lares-Waowdeals renster Thalita de Jong heeft in Steenhuize de GP Sofie de Vuyst op haar naam geschreven. Ze reed solo met een ruime voorsprong naar de zege. Dani Christmas eindigde daarachter als tweede en Bryony van Velzen kwam als derde over de meet.

   

Pagina's