publicatiedatum: 20-11-2017

Danny Maas naar BEAT Cycling

Tweedejaars junior Danny Maas uit Oudenbosch maakt in 2018 deel uit van de wegploeg van BEAT Cycling Club van coach Egon van Kessel.

Maas (18) was zeer succesvol in zijn nieuwelingen periode waar hij regelmatig over het snelste eindschot beschikte. In het afgelopen seizoen heeft hij zich moeilijk kunnen bewijzen, door valpartijen en blessures. De jonge coureur is echter gemotiveerd om deze negatieve spiraal te doorbreken en ziet in de BEAT Cycling Club wegploeg een unieke kans om zichzelf verder te ontwikkelen als renner en zichzelf verder te bewijzen als talent.

"2017 was voor mij een pechseizoen, omdat ik veel te kampen heb gehad met blessures”, aldus Maas op de website van BEAT. “Ik ben blij dat ik met BEAT Cycling Club kan gaan werken. Dit wordt mijn eerste jaar op dit niveau en ik weet zeker dat ik heel veel ga leren van de begeleiding en andere renners in de ploeg. Daarom ben ik ook super gemotiveerd voor 2018 en hoop ik dat ik samen met BEAT veel mooie dingen kan gaan laten zien in de toekomst.”


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.