Nieuws

 • 23 jun
  2017

  In Bladel wordt van 23 tot en met 25 juni de 68e editie van de Acht van Bladel voor junioren verreden.

 • 22 jun
  2017

  Goirlenaar Timo Roosen staat op 1 juli in Düsseldorf voor de tweede keer aan de start in de Tour de France. Roosen is één van de gangmakers in de sprinttrein van Dylan Groenewegen. De Tourploeg van LottoNL-Jumbo bestaat verder uit Robert Gesink, Tom Leezer, Paul Martens, Robert Wagner, Jos van Emden, George Bennet en Primoz Roglic. (foto Peter van Rooij / Kempenfoto.nl)

   

 • 22 jun
  2017

  Voor de 51e keer wordt op 26 juni de Kermisronde van Luyksgestel verreden. Ook dit jaar staan er weer diverse bekende namen aan de start in deze koers, die wordt georganiseerd door Stichting Wielerevenementen Luyksgestel in samenwerking met TWC de Grensrijders.

 • 22 jun
  2017

  Bij het NK tijdrijden in Montferland mochten enkele Brabantse renners na afloop een medaille in ontvangst nemen.

  Achter een ongenaakbare Tom Dumoulin wist Stef Clement bij de elite-renners een knappe zilveren medaille te  behalen. Robert Gesink won brons. Tilburger Sam Oomen realiseerde de zesde tijd.  

 • 22 jun
  2017

  1000 kilometer fietsplezier langs de oevers van de Maas. Van de bron in Frankrijk naar de monding in Hoek van Holland. 

  Op 22 juni opende de Maasfietsroute officieel aan de oevers van de Maas in Venlo. Met de opening is de route vanaf Langres in Frankrijk tot Hoek van Holland in Nederland compleet. Langs de gehele route zal routebewijzering worden aangebracht. 

 • 21 jun
  2017

  De Kermisronde van Hapert heeft zeges opgeleverd voor Nina Kessler (vrouwen) en Schijndelaar Ronan van Zandbeek (elite/beloften en amateurs).

 • 20 jun
  2017

  Molenvriend en wielerfanaat Jo Nederkoorn uit Vinkel en Stichting De Vinkelse Molen hielden afgelopen week een unieke expositie.

 • 20 jun
  2017

  De Oisterwijkse wethouder Sjef Verhoeven geeft op zaterdagochtend 24 juni om 10.00 uur het startschot voor de Tour de Brabant 2017. De toerrijders met een voorkeur voor flinke afstanden vertrekken die ochtend vanaf sportschool Il Cuore in Moergestel.

 • 20 jun
  2017

  De Duitser Benjamin Sydlik, die uitkomt voor Tempo-Hoppenbrouwers, heeft de Ronde van Riethoven gewonnen. De rappe coureur sprong in de laatste ronde mee met Jelmer Asjes en liet hem in de spurt kansloos. Kort daarachter finishte Koos Jeroen Kers op de derde plaats.

 • 20 jun
  2017

  Het Nederlandse fietsende schoolkind is uniek in de wereld. Waar in andere landen kinderen vooral met de schoolbus naar school worden gebracht, is het in Nederland een goede gewoonte om je kind met de fiets naar school te sturen.   Nederlanders mogen daar trotser op zijn, aldus de Fietsersbond.

Pagina's