Nieuws

 • 24 apr
  2017

  Onze eigen Brabantse fietsprofessor - ook bekend als Dr Jofels van zijn (Nederlandse) blogs op onze website - heeft een artikel geschreven voor de Dutch Cycling Academy. In het Engels, dat wel, voor de wereldwijde fietscommunity.

 • 24 apr
  2017

  Vanuit het Brabant mobiliteitsnetwerk is de community Claudius Prinsenlaan in Breda in april met de proeftuin E-bikes gestart. De proeftuin loopt in totaal 3 maanden waarin medewerkers van verschillende organisaties een week lang gratis e-bikes en speedbikes uitproberen om daarmee fietsen naar het werk te stimuleren.

 • 23 apr
  2017

  Baby-Dump coureur Robbert de Greef uit Geldrop heeft in Stein de Ton Dolmans Trofee gewonnen. Hij kwam solo over de meet en kreeg zijn teamgenoot Rick Ottema en Piotr Havik als tweede en derde mee op het podium. In de tussenstand van de Topcompetitie neemt De Greef nu de tweede plek in achter Adriaan Janssen. (Foto: Peter van Rooij)

 • 23 apr
  2017

  Cannondale-renner Sebastian Langeveld heeft de 76e Profronde van Made gewonnen. De nummer 3 van Parijs-Roubaix toonde zich de snelste in de sprint. Hij kreeg Mathieu van der Poel en Pim Ligthart als tweede en derde mee op het podium.

 • 23 apr
  2017

  WM3-renster Marianne Vos is als derde geëindigd in de EPZ Omloop van Borsele. Ze toonde zich de snelste van de achtervolgende groep. Even daarvoor had haar teamgenote Riejanne Markus de zege voor zich opgeëist door haar medevluchtster Eugenia Bujak in de sprint te verslaan. (Foto: Cees van Keulen)
   

   

 • 22 apr
  2017

  Mountainbiker Christian de Graaff uit Rijswijk (NB) greep afgelopen weekend in Nieuwkuijk de Benelux-titel in de categorie Masters 30+. Als het aan de renner van Team Coers ligt, komen daar later dit seizoen nog meer titels bij.

 • 22 apr
  2017

  De 76e Profronde van Made, die op 23 april wordt verreden, kan rekenen op een mooi rennersveld. Onder andere Sebastiaan Langeveld, Moreno Hofland, Mathieu van der Poel, Dylan van Baarle, Coen Vermeltfoort, David van der Poel, Ramon Sinkeldam en Lars Boom komen aan de start. De wielerdag begint om 13.30 uur met een koers voor elite/beloften.

 • 21 apr
  2017

  Op zondag 18 juni zal de slotetappe van de Ster ZLM Toer in Oss starten en finishen. De professionals rijden een etappe door de hele gemeente en passeren tussendoor meerdere keren de start/finish aan de Raadhuislaan in Oss. De organisatie van deze dag is in handen van het Sport Expertise Centrum (SEC). Bij dit unieke evenement is ook de hulp van vele vrijwilligers hard nodig.

 • 21 apr
  2017

  Met Sam Oomen (Sunweb) en Sjoerd van Ginneken en Jeroen Meijers (Roompot) verschijnen er komende zondag 23 april drie Brabantse profrenners aan de start in Luik-Bastenaken-Luik. In deze klassieker over 258 kilometer krijgen de renners een groot aantal Ardense heuvels voor de wielen. Luik-Bastenaken-Luik werd vorig seizoen gewonnen door Wout Poels. (Foto: Cees van Keulen)

 • 20 apr
  2017

  Bij Café D'n Toel in Olland wordt komende zondag 23 april het startsein gegeven voor de MTB-tocht Ollands Ruigste. De deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden ( 40, 60 en 100 km ) met een mooie combinatie van single-tracks en strada’s. De routes zijn met pijlen en borden uitgepijld. De organisatie is in handen van WTC Gerry van Gerwen.

Pagina's