Nieuws

 • 23 sep
  2017

  Delta Cycling coureur Daan Meijers uit Dongen is bezig aan zijn laatste wedstrijden als actief renner. De 26-jarige Meijers wordt vanaf volgend seizoen ploegleider bij de junioren van De Jonge Renner. Hij reed de afgelopen jaren voor Parkhotel-Valkenburg, Cyclingteam Jo Piels, De Jonge Renner en de laatste jaren voor De Rijke en opvolger Delta Cycling.

 • 22 sep
  2017

  Rond Landgoed Gulbergen wordt op 23 en 24 september het MTB Event Gulbergen24 gehouden. Gulbergen24 is geen wedstrijd voor een enkele fanatiekeling, maar juist een evenement voor iedereen, met volop gezelligheid en sportiviteit.

  Het evenement biedt twee dagen mountainbike-passie op en om het Landgoed Gulbergen. Uitdaging en voldoening gegarandeerd!

  Programma:

 • 22 sep
  2017

  Wegens omstandigheden is de organisatie van het Baby-Dump Kempenklassement genoodzaakt om de prijsuitreiking van  11 november 2017 te verplaatsen. De prijsuitreiking zal nu worden gehouden op vrijdagavond 22 december 2017.

   

 • 22 sep
  2017

  Brabant eerste provincie met beacon-technologie langs fietsroutes

 • 21 sep
  2017

  De Handelse Karlijn Swinkels rijdt volgend seizoen voor de Italiaanse ploeg Alé-Cipollini. De oud-wereldkampioene tijdrijden bij de junioren komt dit seizoen uit voor Destil-Parkhotel Valkenburg. Ze wordt bij de Italiaanse ploeg teamgenote van Janneke Ensing en Roxane Knetemann.

 • 20 sep
  2017

  De Ronde van Midden-Brabant, die op 24 september wordt verreden, heeft ook dit jaar weer een sterk deelnemersveld aan het vertrek.

 • 20 sep
  2017

  Bij de tweewieleropleiding van het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch sleutelen de leerlingen letterlijk en figuurlijk aan de toekomst van het fietsen in Brabant. Een groot aantal leden van de Brabant Cycling Businessclub kreeg op 19 september een rondleiding in de werkplaats en leslokalen van de opleiding.

 • 19 sep
  2017

  Bezoekers van Nationaal Fietscongres en bewoners van Tilburg maken kennis met de La Trappe Fietsroute

 • 18 sep
  2017

  Beobank-Corendon renner Mathieu van der Poel heeft de Wereldbekerveldrit in het Amerikaanse Iowa op zijn naam geschreven. Hij reed al in de eerste ronde weg bij zijn concurrenten en reed de hele koers alleen aan de leiding.

  Laurens Sweeck eindigde als tweede en Quinten Hermans kwam als derde over de meet. Kevin Pauwels en Lars van der Haar maakten de top vijf compleet.

 • 18 sep
  2017

  Hoe vaak werd Marianne Vos tot nu toe wereldkampioene in haar carrière? Uit welke renners bestond de Nederlandse ploeg die in 1982 wereldkampioen ploegentijdrit bij de amateurs werd? 

Pagina's