Nieuws

 • 29 apr
  2017

  Vijf dagen op rij via Twitter verslag doen van alle ontwikkeling in de koers en social media updates verzorgen vanuit het hart van het internationale wielerpeloton. Iets voor jou? Dan is de Ster ZLM Toer wellicht wel opzoek naar jou!

 • 28 apr
  2017

  De WVAN-koers in Gemert is gewonnen door Stefan Verheijen (masters) en Edwin Arts (amateurs).

  Bij de masters reden na 15 kilometer Edwin Raats en ploegmaat Stefan Verheijen weg. Ze werden niet meer terug gezien. Hun voorsprong liep elke ronde hoger op tot uiteindelijk 2 minuut en 10 seconden. Verheijen won de wedstrijd. De pelotonsprint was voor Antoine Moonen.

 • 27 apr
  2017

  Tijdens de jaarlijkse lintjesregen hebben ook een aantal wielervrijwilligers een Koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen voor hun verdiensten voor de wielersport.

 • 26 apr
  2017

  In Chaam wordt op Koningsdag 27 april voor de eerste keer de Mini Acht van Chaam voor jeugdrenners verreden. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur met categorie 1. Zij rijden circa 6 kilometer. De laatste categorie start om 15.15 uur. Zij rijden 30 kilometer. In totaal hebben zich zo’n tweehonderd renners ingeschreven voor de Mini Acht van Chaam. (Foto: John Kuijsters)

 • 26 apr
  2017

  John Theeuwes, programmamanager bij Avans en lid van Brabant mobiliteitsnetwerk community Paleiskwartier hoorde al vroeg over B-Riders en ging op basis daarvan aan de slag met het stimuleren van fietsen onder de medewerkers. In de community Paleiskwartier ontstond bij John Theeuwes het idee om B-Riders company te worden.

 • 26 apr
  2017

  Gemeente Tilburg wil een fietstunnel aanleggen onder Ringbaan-Zuid. De tunnel moet tussen de Trouwlaan en de Stappegoorweg komen te liggen. Door het aanleggen van een fietstunnel verbetert niet alleen de verkeersveiligheid, maar ook de doorstroming voor alle weggebruikers.

 • 25 apr
  2017

  Lotto-Soudal renner Moreno Hofland is door zijn ploeg opgenomen in de selectie voor de Giro d’Italia, die op 5 mei van start gaat op Sardinië. Hofland zal waarschijnlijk een belangrijke rol gaan vervullen in de sprinttrein voor André Greipel.

 • 25 apr
  2017

  BMC Development Team renner Bram Welten heeft de eerste etappe van de Tour de Bretagne op zijn naam geschreven. De tweedejaars belofte uit Moergestel toonde zich na 153 kilometer de snelste in de massasprint. Hij haalde het voor de Italiaanse profs Matteo Malucelli (Androni) en Jakub Mareczko (Wilier). Nils Eekhoff was op een achtste plek de tweede Nederlander in de daguitslag.

 • 24 apr
  2017

  Met een tweede plek in Made is Mathieu van der Poel afgelopen zondag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe veldritseizoen. Vanaf morgen gaat hij met zijn ploeg op trainingskamp. Daarna volgen een mountainbikewedstrijd en een aantal wegwedstrijden. Daarin staat plezier maken voorop vertelde Van der Poel aan BN De Stem.

 • 24 apr
  2017

  Onze eigen Brabantse fietsprofessor - ook bekend als Dr Jofels van zijn (Nederlandse) blogs op onze website - heeft een artikel geschreven voor de Dutch Cycling Academy. In het Engels, dat wel, voor de wereldwijde fietscommunity.

Pagina's