Nieuws

 • 19 jan
  2018

  Wij hebben een prachtige route uitgezet in Herperduin. Je kan kiezen tussen 30 en 45 km. Met schitterende singletracks door de bossen en de hei. Over heuvels. Langs vennen. Je bent van harte welkom! 

 • 19 jan
  2018

  Zijn vader Wilco werd in het verleden wereldkampioen BMX, maar Bailey Groenendaal geeft de voorkeur aan het veldrijden. Met succes, want deze winter wist de eerstejaars nieuweling al diverse keren in de prijzen te rijden. Onlangs eindigde hij in Surhuisterveen knap als derde op het NK veldrijden voor nieuwelingen.

  Naam: Bailey Groenendaal
  Leeftijd: 14 jaar

 • 19 jan
  2018

  Werkgevers op bedrijventerreinen De Brand, De Herven of Pettelaarpark die willen stimuleren dat hun medewerkers vaker de fiets pakken, kunnen nog tot 15 maart gebruik maken van de e-bike aanschafregeling van de gemeente Den Bosch.

 • 18 jan
  2018

  De Omloop van Hil en Moer. Dat is de naam van een nieuwe wielerklassieker voor junioren met start en finish in Kaatsheuvel. De klassieker wordt op 23 september van dit jaar voor de eerste keer verreden. De organisatie van de nieuwe klassieker is in handen van Henk Meijer, die samen met een aantal andere wielerliefhebbers 33 keer de Kermisronde van Kaatsheuvel heeft georganiseerd.

 • 18 jan
  2018

  De 12e editie van het Marianne Vos Wielerfestival in Aalburg, dat wordt gehouden op 12 mei, kent opnieuw een vol programma. Naast de vrouwen staan er ook koersen voor nieuwelingen, meisjes en junior-vrouwen op het programma.

 • 18 jan
  2018

  De fietsende vuilnisman in Waalre wordt na twee jaar trappen onderdeel van een klein peloton. Al het huisvuil in Waalre zal over ruim een jaar worden opgehaald met afvalfietsen. De proef onder 260 huishoudens met de ene fiets bevalt zo goed dat de gemeente met zes fietsen heel Waalre wil gaan bestrijken.

 • 16 jan
  2018

  Etten-Leur is vandaag net niet verkozen tot landelijke Fietsstad 2018. Die eer ging naar de gemeente Houten. Maar Etten-Leur is wel mooi Fietsstad 2018 van Brabant. De prijsuitreiking vond dinsdagmiddag plaats  tijdens het symposium De Toekomst van de Fiets van de Fietsersbond in Utrecht. 

 • 16 jan
  2018

  Op 23 november is een nieuwe fietsoversteek over de N620 ter hoogte van het Dutmellapad geopend.

 • 15 jan
  2018

  Veldritploeg ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies heeft voor het volgende veldritseizoen Puck Pieterse (volgend jaar junior-vrouw) Hugo Kars en Steijn Willemsen (volgende winter junioren) vastgelegd. De formatie will nog nadrukkelijker inzetten op de opleiding van jong Nederlands crosstalent en zo blijven bijdragen aan de toekomst van de sport.

 • 15 jan
  2018

  Bondscoach Gerben de Knegt heeft zijn selectie bekendgemaakt  voor de wereldbekerwedstrijd in het Franse Nommay op zondag 21 januari. Opvallend is dat bij de vrouwen de namen van Nederlands kampioene Lucinda Brand, Thalita de Jong en Marianne Vos ontbreken.

Pagina's