Nieuws

 • 24 jul
  2017

  Moergestelaar Bram Welten is als derde geëindigd in de Grand Prix de la Ville de Pérenchies in Frankrijk. De renner uit het BMC Development Team moest na ruim 163 kilometer in de massasprint alleen de Belg Roy Jans en de Australiër Cameron Bayly voor laten gaan.

 • 24 jul
  2017

  Categorie 40-: 1. Tom de Vreede, 2. Germon Peeters, 3. Jeroen Bijnagte, 4. Robbin van de Geer, 5. Guus de Graauw, 6. Koen Vincenten, 7. Menno van Hees, 8. Jonathan Espigares, 9. Marvin Steenbergen, 10. Dirksland.

 • 23 jul
  2017

  Op de laatste dag van het EK baan in Portugal hebben de Brabanders Hetty van de Wouw en Harrie Lavreysen voor een gouden slot gezorgd voor de Nederlandse ploeg. Beide sprinters wisten de Europese titel op het onderdeel keirin in de wacht te slepen.

 • 23 jul
  2017

  Sprinter Harrie Lavreysen uit Luyksgestel heeft bij het Europees Kampioenschap op de baan voor beloften in het Portugese Anadia een zilveren medaille behaald.

  De Brabander zette in de kwalificatie de snelste tijd neer en wist vervolgens tot de finale door te dringen. Daarin moest hij het tot twee keer toe nipt afleggen tegen de Fransman Viger.

 • 22 jul
  2017

  Hetty van de Wouw uit Kaatsheuvel heeft een tweede medaille behaald op het Europees Kampioenschap op de baan voor beloften en junioren (m/v) in het Portugese Anadia.

 • 21 jul
  2017

  Sky-kopman Chris Froome start aanstaande woensdag in de 79-ste Acht van Chaam. “Omdat Marcel Kittel na zijn valpartij afhaakte, moesten we op zoek naar een andere Tourheld. Froome stond bij ons bovenaan”, laat het Comité Acht van Chaam weten. Eerder legde het Comité Bauke Mollema vast. Bij de vrouwenwedstrijd is Anna van der Breggen, winnares van de Giro Rosa, favoriet.

   

 • 21 jul
  2017

  Op Breda Overa wordt op 23 juli het NK van de Wielerfederatie Nederland (WFN) gehouden. De omloop is ruim 6 kilometer en telt twee viaducten. De wedstrijd is toegankelijk voor renners met de Nederlandse nationaliteit.

  Een filmpje van het parcours staat op Youtube : https://youtu.be/dn0bL-MLroc

 • 20 jul
  2017

  In het Portugese Anadia hebben Hetty van de Wouw (Kaatsheuvel) en Kyra Lamberink goud gewonnen op het onderdeel teamsprint voor vrouwen U23. Het Nederlandse duo toonde zich in de finale sneller dan de Fransen. Rusland won brons.

 • 19 jul
  2017

  Het parcours van de mountainbikemarathonGulbergen24 breidt dit jaar uit met een beestachtige route door het Dierenrijk in Nuenen. Naast de toeschouwers en supporters worden ook de renners komende editie door extra ogen bekeken. Hoe de route door Dierenrijk precies verloopt, is nog een verrassing. Maar dat het een spektakel wordt, dat is zeker!

 • 19 jul
  2017

  De Brabantse rensters Marianne Vos en Yara Kastelijn van WM3 Pro Cycling komen dinsdagochtend 25 juli, in samenspel met Team Brabant Sport, een clinic verzorgen voor de renners die deelnemen aan de WielerStimuleringsDagen. Yara Kastelijn heeft in haar jeugd ook deelgenomen aan de WielerStimuleringsDagen. De clinic begint om 9.30 uur en wordt gehouden bij D’n Hazelaar in Eersel.

   

Pagina's