Praten over de koers in het Brabants Wielercafé in Oss

Beoordelen:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Praten over de koers in het Brabants Wielercafé in Oss

Met José de Cauwer, Mike Teunissen en Ellen van Dijk

Het Brabants Wielercafé in Oss brengt op woensdag 28 november 2018 een avond vol wielerpassie. Te gast zijn onder anderen José de Cauwer, Ellen van Dijk, Mike Teunissen en anderen. Verder is columnist Jace van de Ven aanwezig en is er muziek van huisband De Meet en The Local Beatles.

Te gast: oud-profrenner José de Cauwer
José de Cauwer is Vlaams oud-profrenner bij onder meer TI-Raleigh; ploegleider van Tourwinnaar Greg Lemond in 1989, bondscoach; wielercommentator bij de VRT en veel meer. Een Belgische wielerkenner bij uitstek!

Te gast: profrenner Mike Teunissen
Mike Teunissen is net terug uit de Vuelta. Hij voelt zich thuis in het veld en op de weg. In 2013 werd hij wereldkampioen veldrijden bij de beloften. Op de weg won hij in die categorie Parijs-Roubaix. De renner uit Rosmalen (geboren in Ysselsteyn en buurjongen van Peter Winnen) maakt eind van dit seizoen de overstap van Team Sunweb naar zijn 'oude' team LottoNL-Jumbo. 

Verhalen, beelden en muziek
Jace van de Ven is als vaste columnist met zijn avontuurlijke verhalen ook van de partij. En met mooie beelden en muziek van huisband De Meet en The Local Beatles is een fijne wieleravond gegarandeerd.

Kaartverkoop
De zaal gaat open om 19.15 uur, de avond begint om 20.00 uur. De kaartverkoop start op vrijdag 19 oktober 15.00 uur via de website en aan de kassa van Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15 in Oss. De toegangsprijs bedraagt € 10,-. Het Wielercafé is met 350 plaatsen snel uitverkocht, dus wees er vlug bij!

Update 7 november 2018:
De organisatie wachtte nog op de toezegging van twee andere gasten. Zij maakt nu bekend dat ook profwielrenster Ellen van Dijk en ex-renner en ploegleider Jean-Paul van Poppel zullen aanschuiven in het Wielercafé. Een topaffiche! De zaal was binnen één dag uitverkocht.

Het wordt een fijne wieleravond met interessante gasten, mooie beelden en muziek.