Gezinsfietstocht 'Cranendonck op de fiets'

Beoordelen:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Gezinsfietstocht 'Cranendonck op de fiets'

Organisatie TWC de Spurters

T.W.C. De Spurters uit Budel organiseert op maandag 10 juni 2019, Tweede Pinksterdag, de gezinsfietstocht 'Cranendonck op de fiets'.

Ook dit jaar kunnen fietsliefhebbers weer hun hart ophalen bij het jaarlijkse fietsevenement 'Cranendonck op de fiets' van T.W.C. de Spurters. Deze keer gaan de volledig uitgepijlde routes richting het oosten oftewel richting De Peel.

Mooie, rustige fietspaden
De deelnemers fietsen over goed te berijden en vooral rustige openbare wegen en fietspaden (soms onverhard) door veelal agrarische gebieden rondom Nederweert en Ospel. Maar ook zijn er zeer mooie trajecten langs kanalen, kleine romantische woonkernen zoals Laar, Schoor, Nederweert-Eind en Ospeldijk en bosgebieden (Weerterbos) in de routes opgenomen.

De gezellige terrasjes aan de routes ontbreken ook dit keer niet. De routes zijn vooral geschikt voor de gewone en elektrische fiets zodat iedereen hieraan kan deelnemen. De afstanden zijn circa 30, 45 en 60 kilometer.

Praktische informatie
Inschrijving en start van 10.00 tot 14.00 uur bij Café Zaal De Bellevue, Maarheezerweg 1 te Budel. De kosten bedragen € 3,50 per persoon (kinderen t/m 16 jaar gratis). Gratis versnaperingen onderweg.

Gezinsfietstocht voor alle leeftijden. De routes zijn vooral geschikt voor de gewone en elektrische fiets.
Contact: Mat van Seggelen (06 23212970)