Fiets mee met de Bike for Europe actie voor vluchtelingen

Beoordelen:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Fiets mee met de Bike for Europe actie voor vluchtelingen

De actie Bike for Europe verzamelt fietskilometers om fietsen te kunnen doneren aan vluchtelingen. En jij kunt daarbij helpen!

Bike for Europe wil honderd fietsen doneren aan vluchtelingen. Het doel is daarnaast om Europeanen nader tot elkaar te brengen en een gezonde levensstijl uit te dragen. Hoe kan dat nu beter dan door te fietsen? Daarom roept de actie alle Europeanen op om op de fiets te stappen en fietskilometers te doneren.

Meedoen is eenvoudig. Meld je aan op Now we Bike, Now we move, vul in hoeveel kilometers je de komende weken wilt fietsen, en kom in actie!

Fietsteam maakt pitstop in Hoogerheide
Twee internationale teams geven alvast het goede voorbeeld. Vanaf 1 september 2018 fietsen zij ieder een route door Europa. Het North Team start vanuit Nederland (Drenthe) en het South Team vanuit Griekenland.  

Op 4 september maakt het North Team een stop bij het wielercollege / trainings- en opleidingscentrum in Ossendrecht bij Hoogerheide. Toepasselijk, want de gemeente Woensdrecht is een erkende UCI fietsregio. Twee wethouders begeleiden het peloton na het bezoek tot aan de Belgische grens. Kijk voor meer informatie op Nowwebike.nowwemove.com.

Help mee om veel Brabantse fietskilometers te sparen.
Contact: Janneke Scheepers (0620964998)